Майбутнє настане, навіть якщо ми не готові до нього (інтерв'ю з членом-кореспондентом НАН України В. А. Кордюмом) - Кордюм, В.А. (Вісник НАН України, 2019)
Сьогодні у світі спостерігається бурхливий розвиток у галузі наук про життя, зокрема молекулярної біології та генетики. Про сучасну систему знань у цих науках, перспективи застосування нових підходів у медицині, про одвічні питання щодо сутності поняття «життя» ми говорили з відомим генетиком, завідувачем відділу регуляторних механізмів клітини Інституту молекулярної біології і генетики НАН України, доктором біологічних наук, професором, членом-кореспондентом НАН України, академіком НАМН України Віталієм Арнольдовичем Кордюмом.