Делімітація та демаркація державного кордону України: картографо-геодезичні аспекти - Сосса, Р. (Регіональна історія України, 2018)
У статті розглянуто стан та особливості проведення комплексу робіт з делімітації та демаркації сухопутних і морських ділянок державного кордону України. Особливу увагу акцентовано на картографічній складовій при встановленні державних кордонів. На основі картографічних матеріалів переконливо обґрунтовано приналежність Україні острова Коса Тузла. Висвітлено проблемні питання проведення делімітаційних і демаркаційних робіт.