Трикутна параметрична норма - Воробель, Р.А. (Фізико-механічний інститут ім. Г.В. Карпенка НАН України, 2009)
Розглянуто використання експоненціальних функцій для побудови мультиплікативних генераторів трикутних норм. Зазначено складність знаходження обернених функцій в аналітичному вигляді. Проаналізовано можливість використання функції Ламберта для знаходження раніше невідомих обернених функцій. Використовуючи їх, побудовано нову параметричну трикутну норму.