Післяопераційне знеболювання у геронтологічних хворих із політравмою - Долженко, М.О. (Міжнародний медичний журнал, 2018)
Визначено ефективність та безпечність застосування налбуфіну для післяопераційного знеболювання у геронтологічних хворих із політравмою. Встановлено, що цей аналгетик пов’язаний не з етіопатогенетичними ланками больового синдрому, а лише з перериванням ноцицептивної імпульсації.