Застосування малоінвазивних операцій у лікуванні хворих на колоректальний рак, ускладнений непрохідністю кишечника - Бойко, В.В.; Лихман, В.М.; Шевченко, А.М.; Меркулов, А.О.; Османов, Р.Р. (Міжнародний медичний журнал, 2018)
Проаналізовано можливості використання малоінвазивних хірургічних втручань у пацієнтів з ускладненими формами колоректального раку. Висвітлено питання вибору методу хірургічного лікування і наведено його результати у зазначеної категорії хворих.