Послідовність проведення різних видів хирургічних втручань при гострому холангіті - Вовк, В.А. (Міжнародний медичний журнал, 2019)
Обґрунтовано послідовність проведення хірургічних втручань при гострому холангіті, а саме — ендоскопічних, черезшкірних, лапароскопічних та відкритих методик. Практика свідчить, що у більшості випадків хворі потребують кількох операцій.