До історії дослідження некрополів хори Ольвії VI— III ст. до н. е. - Снитко, І.О.; Гребенников, В.Б. (Археологія і давня історія України, 2015)
Висвітлюється історія та основні проблеми в дослідженнях некрополів хори Ольвії.