Вироби з каменю з поселення Уч-Баш - Кравченко, Е.А. (Археологія і давня історія України, 2015)
У статті публікується і аналізується колекція виробів з каменю з поселення Уч-Баш. Розглядається типологія кам'яних виробів, контекстність в комплексах, спосіб застосування і прийоми виготовлення. Наведено широке коло аналогій учбаським виробам в інших культурах.