Скіфське поховання в двокамерній катакомбі з грунтового могильника біля м. Світловодськ - Панченко, К.І. (Археологія і давня історія України, 2015)
Статтю присвячено публікації захоронення IV ст. до н. е. зі скіфського ґрунтового могильника поряд з м. Світловодськ Кіровоградської обл.