Археологічні пам'ятки поблизу с. Стремигород Житомирської обл. - Петраускас, А.В. (Археологія і давня історія України, 2015)
У роботі репрезентовано результати археологічних обслідувань 2013 р. теренів Коростенського р-ну Житомирської обл., який раніше не обстежувався. До наукового обігу вводяться нові археологічні пам'ятки доби бронзи, раннього заліза та пізнього середньовіччя.