Зведення кам'яних фортифікацій Хотинської цитаделі за археологічними даними - Мисько, Ю.В. (Археологія і давня історія України, 2010)
У статті йдеться про основні етапи зведення кам'яних фортифікацій цитаделі Хотинської фортеці.