Економетричне моделювання впливу релевантних показників гендерної політики на ефективність діяльності банківської системи - Кузьменко, О.В.; Койбічук, В.В. (Кибернетика и системный анализ, 2018)
Проаналізовано ефективність банківської системи в умовах гендерної політики. Побудову узагальнювального показника ефективності банківської системи здійснено з використанням відносної нормалізації та функції бажаності Харрінгтона. Вплив показників гендерної політики на ефективність банківської системи визначено за допомогою інструментарію кореляційно-регресійного та факторного аналізу.