Скляні вироби Городська (за матеріалами досліджень 1940—1950-х рр.) - Капустін, К.М.; Журухіна, О.Ю. (Археологія і давня історія України, 2016)
Статтю присвячено публікації та характеристиці знахідок зі скла, виявлених під час археологічних розкопок Малого Городського городища на Житомирщині.