Нові надходження до Наукових фондів ІА НАН України (розділ слов’янської, давньоруської та середньовічної археології, 2004— 2015) - Блажевич, Н.В. (Археологія і давня історія України, 2016)
Протягом 2004—2015 рр. до розділу слов’янської, давньоруської та середньовічної археології Наукових фондів ІА НАН України надійшло 77 колекцій, які охоплюють широкий хронологічний діапазон та географічний простір. Представлена робота продовжує традицію видання науково-інформаційного Каталогу археологічних колекцій, започатковану НФ ІА НАН України у 2007 р.