Засіб налаштування програм на платформі .NET за допомогою переписувальних правил - Мамедов, Т.А.; Дорошенко, А.Ю. (Проблеми програмування, 2019)
Розроблено програмний засіб для оптимізації обчислень, що дозволяє в автоматизованому режимі здійснити оптимізацію програми шляхом підвищення її швидкодії. Для цього реалізовано спеціальний плагін до системи переписувальних правил TermWare, за допомогою якого система здійснює налаштування програм, написаних на платформі .NET. Плагін використовує аналізатор Roslyn, реалізований генератор термів системи TermWare з вихідного коду програми. Програмний засіб проілюстровано на відомому прикладі клітинного автомату «Гра життя» на різних розмірах площини. Під час експериментів проведені виміри швидкодії програми до та після модифікації вихідного коду. Наведене порівняння результатів роботи методу самоналаштування за допомогою TermWare та інструментарію під назвою Eazfuscator.NET. Експерименти розробленого методу та бібліотеки Eazfuscator.NET проведені на персональному комп’ютері.