Захисні споруди Циркунівського городища - Крютченко, А.О. (Археологія і давня історія України, 2016)
Статтю присвячено дослідженню оборонних споруд Циркунівського городища скіфського часу. Отримані результати дозволяють уточнити дату заснування городища та простежити динаміку його розвитку.