Ґрунтові некрополі лісостепового населення скіфської доби у Дніпровському Лівобережжі - Супруненко, О.Б. (Археологія і давня історія України, 2016)
Про нещодавно відкриті ґрунтові могильники скіфського часу на Полтавщині.