Побудова загальної структури корпоративних веб-додатків - Зосімов, В.В. (Управляющие системы и машины, 2019)
На основі аналізу структури та інформаційного вмісту корпоративних веб-ресурсів визначено їхню загальну структуру. Результати дослідження є невід’ємним блоком розв’язання задачі розробки спеціалізованої онтології корпоративних веб-ресурсів, враховуючи особливості вітчизняного ринку розробки Інтернет-ресурсів.