Родинні архіви поліщуків як відображення епохи (на матеріалах наукових експедицій у зону відчуження Чорнобильської АЕС) - Чучман, Х.Ю. (Археологія і давня історія України, 2016)
На основі документів особового походження, які належали членам однієї родини, автор демонструє зв'язок документальної спадщини пересічних громадян з історичною епохою.