Садиба другої половини ХІ — початку ХІІІ ст. на місці «Західного палацу» у «місті Володимира» в Києві - Ієвлев, М.М.; Козловський, А.О.; Крижановський, В.О. (Археологія і давня історія України, 2016)
Стаття присвячена дослідженням князівської садиби другої половини ХІ — початку ХІІІ ст. на території «міста Володимира» на місці «Західного палацу».