Нові давньоруські пам'ятки околиць Києва - Козюба, В.К. (Археологія і давня історія України, 2017)
У публікації подано опис 10 пам'яток Х —ХІІІ ст. (7 з яких відкрито вперше) з околиць давнього Києва, обстежених автором у 2011—2014 рр.