Використання аеро- та космознімків для археологічної розвідки Брусилівського р-ну - Гнера, В.А. (Археологія і давня історія України, 2017)
У статті розглянуто можливість використання аеро- та космознімків для дистанційного дослідження археологічних пам'яток Брусилівського р-ну.