Коднянські старожитності (за матеріалами досліджень С.С. Гамченка) - Тарабукін, О.О. (Археологія і давня історія України, 2017)
Вводяться в обіг результати обстеження с. Кодні і його околиць, здійснене у 1920-х рр. завідуючим археологічним відділом Волинського центрального музею С.С. Гамченком. Наводяться відомості і уточнюються дані про окремі пам'ятки, які збереглися до нині.