Мечі та кинджали періоду скіфської класики в зібранні Національного музею історії України - Діденко, С.В.; Шелехань, О.В. (Археологія і давня історія України, 2017)
Статтю присвячено введенню до наукового обігу мечів та кинджалів кінця VI — IV ст. до н. е. із зібрання Національного музею історії України. Подано типологічну та хронологічну інтерпретацію артефактів.