Нове велике поселення скіфського часу в околицях Мотронинського городища - Ляшко, Ю.Ю. (Археологія і давня історія України, 2017)
Статтю присвячено відкриттю раніше невідомого поселення скіфського часу в околицях Мотронинського городища.