Дослідження пам'ятки скіфського часу біля с. Заломи на Кіровоградщині - Панченко, К.І. (Археологія і давня історія України, 2017)
У статті висвітлені результати дослідження могильника та поселення скіфського часу біля с. Заломи Знам'янського р-ну Кіровоградської обл. у 1986—1989 рр.