Початок еволюції втульчастих сокир-кельтів бронзової доби на території України - Клочко, В.І. (Археологія і давня історія України, 2017)
У статті з використанням нових матеріалів розглядаються ранні етапи еволюції втульчастих сокир-кельтів у Східній Європі.