Черпаки Рудковецького городища і деякі питання хронології чорнолісся на Дністрі - Гуцал, А.Ф. (Археологія і давня історія України, 2017)
У статті подано характеристику глиняних черпаків з Рудковецького городища, зроблено порівняння цього виду посуду з аналогічною керамікою з інших пам'яток Середнього Подністров'я, розглянуто питання їх хронології.