Моделювання розширення енергопотужностей за невідомого попиту - Горбачук, В.М.; Сирку, А.А.; Сулейманов, С.-Б. (Компьютерная математика, 2018)
Показано, що задачу розширення енергопотужностей за невідомого попиту можна зводити до задачі линійного програмування.