Огляд аспектів обробки аналітичних даних щодо державних закупівель України - Феліндаш, В.В.; Гречко, А.В.; Мелащенко, А.О. (Компьютерная математика, 2018)
Досліджуються можливості аналізу та обробки даних про державні закупівлі України, отриманих з БД порталу tender.me.gov.ua. Висвітлюються основні проблеми, які доводиться вирішувати при створенні засобів візуалізації даних про публічні закупівлі України, зокрема вилучення та обробка денормалізованих даних з існуючих сховищ.