Розпізнавання нечітких підводних образів - Писаренко, В.Г.; Корнеєв, С.В.; Писаренко, Ю.В.; Варава, І.А. (Компьютерная математика, 2018)
Описано імітаційну модель розпізнавання розподілу полів гідроакустичного тиску.