Паралельний алгоритм розв’язування лінійних систем з розрідженими матрицями поперемінно трикутним методом - Сидорук, В.А. (Компьютерная математика, 2018)
Розглядається новий паралельний алгоритм розв’язування систем лінійних алгебраїчних рівнянь з розрідженими симетричними додатно визначеними матрицями на комп’ютерах з процесором Intel Xeon Phi другого покоління. Подано результати апробації алгоритму на комп’ютері Інпарком-xp.