Новий алгоритм імітаційного відпалу для передбачення структури білків - Чорножук, С.A. (Компьютерная математика, 2018)
Розглянуто формальну постановку задачі передбачення структури білків, класичні підходи для розв’язання задачі та вперше запропонована модифікація класичних алгоритмів.