Технологія та сировина шару V стоянки Королево - Кулаковська, Л.В.; Усик, В.І. (Археологія і давня історія України, 2017)
Висвітлено технологію кам'яного виробництва середньопалеолітичного шару V стоянки Королево. Особливу увагу приділено метричним даним і системі розколювання гігантських нуклеусів і відколів.