Типологічна специфіка та аналіз вторинної обробки знарядь шару ІІ стоянки Королево - Вотякова, О.Л. (Археологія і давня історія України, 2017)
Дано повну типологічну характеристику та результати аналізу вторинної обробки знарядь шару ІІ стоянки Королево. Основну увагу приділено специфіці ретуші та акомодаційних елементів.