Матеріали науково-рятівних досліджень Архітектурно-археологічної експедиції 2016 р. в експозиції Археологічного музею ІА НАНУ - Івакін, Г.Ю.; Івакін, В.Г.; Бібіков, Д.В.; Баранов, В.І.; Зоценко, І.В.; Чміль, Л.В.; Оленич, А.М. (Археологія і давня історія України, 2017)
У статті розглянуто попередні результати науково-рятівних досліджень Архітектурно-археологічної експедиції, матеріали яких представлені на виставці до 70-річчя Гліба Івакіна в Археологічному музеї ІА НАН України у 2017 р. Розглянуто археологічний контекст знахідок у різних частинах сучасного Києва: на вул. Кирилівська, 37, Метрологічна та Десятинна, 9.