Птахи у витворах середньовічного мистецтва Північного Причорномор'я - Біляєва, С.О.; Гаврись, Г.Г.; Фіалко, О.Є. (Археологія і давня історія України, 2017)
Статтю присвячено вивченню зображень птахів, що збереглись на предметах середньовічного прикладного мистецтва в археологічних колекціях з розкопок у Білгороді-Дністровському та Очакові.