Поквартальне оцінювання економічної ефективності районів Києва у 2017–2018 рр. - Горбачук, В.М.; Неботов, П.Г.; Шпига, С.П. (Компьютерная математика, 2018)
Характеристики знайденого кластера Шевченківського і Святошинського районів Києва свідчать про важливість освітньо-наукових факторів для ефективного економічного розвитку.