Про математичне моделювання задач стійкості конструкцій на сучасних комп’ютерах - Чистяков, О.В.; Ніколайчук, О.О.; Єршов, П.С. (Компьютерная математика, 2018)
Розглядаються особливості комп’ютерного моделювання задач стійкості конструкцій, які зводяться до розв’язування задач на власні значення, на паралельних комп’ютерах з новітніми процесорами Intel Xeon Phi.