Комплексна система обробки зображень на основі алгоритмів тріангуляції - Давидов, О.П. (Компьютерная математика, 2018)
Запропоновано модифіковані алгоритми тріангуляції, проаналізовано характеристики запропонованих алгоритмів при аналізі просторової інформації. Розроблено комплексну система обробки зображень у якій використовуються зазначені алгоритми.