Механізм фіскального регулювання лісогосподарювання - Лицур, І.М.; Карпук, А.І. (Економіка природокористування і сталий розвиток, 2018)
Досліджено сутність та особливості механізму фіскального регулювання, обґрунтовано науково-теоретичні засади його впливу на забезпечення збалансованого розвитку лісового господарства в системі фіскальної політики природокористування. Визначено концептуальні основи функціонування такого механізму з урахуванням світового досвіду.