Діагностична система на основі нечітких знань - Саввакін, В.О.; Провотар, О.І. (Компьютерная математика, 2019)
Запропоновано підхід до побудови діагностичної системи на основі нечітких знань з реалізацією можливості навчання шляхом поповнення знань про предметну область.