Розвідка узбережжя Дніпра під керівництвом Ф. А. Козубовського в липні 1934 року - Козюба, В.К. (Археологія і давня історія України, 2017)
Статтю присвячено перебігу і результатам розвідки, проведеної під керівництвом Ф. А. Козубовського у 1934 р. уздовж берегів Дніпра від Вишгорода до Чорнобиля.