Формалізація опису економічних і навчальних процесів в е-освіті за математичними залежностями типу Парето - Тихонов, Ю.Л. (Математичне моделювання в економіці, 2018)
Розглядаються підходи до формалізації опису процесів в е-освіті. Визначаються можливості використання математичних залежностей типу Парето для цих цілей. Побудовано подібні залежності для прогнозу попиту на навчання і для порівняння якості фрагментів при онтологічному підході в е-освіті.