Інформаційні технології для інноваційного інжинірингу - Краскевич, В.Є.; Селіванова, А.В. (Математичне моделювання в економіці, 2018)
Проаналізовано інформаційні інструменти для підтримки інноваційної діяльності. Розкрито поняття та особливості краудфандингових платформ. Проаналізовано перспективи розвитку краудфандингу в Україні.