Аналіз систем автоматичного запиту на повторну передачу - Трофимчук, О.М.; Василенко, В.М.; Зайцев, С.В. (Математичне моделювання в економіці, 2018)
У роботі розглядаються основні типи систем автоматичного запиту на повторну передачу та систем гібридного автоматичного запиту на повторну передачу, їх структура, особливості, параметри. Проведено порівняльний аналіз наведених систем для визначення основних переваг та недоліків. Показано залежність гнучкості та накладних витрат для різних систем гібридного автоматичного запиту на повторну передачу.