Атрибутивний пошук геопросторових даних та інформацї про геопросторові об’єкти у трансдисциплінарному інформаційному середовищі - Подліпаєв, В.О.; Шумейко, В.О.; Атрасевич, О.В. (Математичне моделювання в економіці, 2018)
Наведено один з підходів пошуку необхідних даних з різнорідних інформаційних ресурсів. Використання цих ресурсів здійснюється шляхом формування інформаційного середовища на основі трансдисциплінарності. Цей підхід запропоновано з метою підвищення оперативності інформаційного забезпечення геопросторового аналізу.