Методи розв'язування граничних задач на основі математики функціональних інтервалів - Сеньо, П.С. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2018)
У роботі запропоновані алгоритми на основі математики функціональних інтервалів розв’язування граничних задач для звичайних диференціальних рівнянь другого порядку. Ці методи дають двохсторонні апроксимації розв’язків таких задач сплайнами. Так отримані функціональні інтервали гарантовано містять точний розв’язок задачі.