Пам'ятки раннього залізного віку в околицях Мотронинського городища - Ляшко, Ю.Ю. (Археологія і давня історія України, 2018)
Статтю присвячено пам'яткам раннього залізного віку, які були виявлені в околицях Мотронинського городища.