Технології підтримки прийняття рішень в умовах невизначеності при проектуванні технологічних процесів - Броварець, О.О.; Ковбаса, В.П. (Математичні машини і системи, 2019)
Мета даного дослідження – це визначення критичного навантаження при втраті стійкості тонкостінними робочими електродами, виконаними у вигляді робочих електродів різної форми (тонкостінних суцільних, триспицевих та чотириспицевих дисків із різною товщиною ободу), інформаційно-технічної системи локально-оперативного моніторингу агробіологічного стану ґрунтового середовища різної конфігурації при однобічному стисканні.